Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Vitaal in je werk

In deze training ga je aan de slag met je vitaliteit. Vitale organisaties en medewerkers kenmerken zich door een duidelijk beeld van waar ze goed in zijn, waar ze voor staan en wat hun doel is. Ze kennen naast hun kracht ook hun zwakke punten en kiezen op basis daarvan een koers. Ze werken vanuit hun kracht en eigen overtuiging. Niet omdat anderen het doen en ‘het schijnt te werken’, maar omdat ze er intrinsiek van overtuigd zijn dat het werkt.

Vitaliteit is misschien een gebruikelijk woord, maar het is zeker geen gebruikelijk gegeven voor veel mensen en organisaties. In deze tijd van economische ontwikkelingen, veranderingen van de inhoud van werk, faillissementen en ontslagen is het alles behalve vanzelfsprekend. We werken hard, doen ons uiterste best om aan alle verwachtingen te voldoen, maar raken daarbij steeds verder van onze eigen kracht verwijderd. Een belangrijke rol hierin is de angst en onzekerheid. We vallen terug op een ons bekend overlevingsmechanisme en zijn minder wendbaar. Vitaliteit is vaak dan al lang niet meer aan de orde.

Wat jouw doel, kracht en eigen overtuiging is ligt dus niet altijd voor de hand. Terwijl dit essentieel is om je vitaal te voelen. In deze training ga je aan de slag om dit uit te zoeken en zo je vitaliteit te vinden. Daag jezelf uit en ga op zoek naar je vitaliteit!

Voor wie

Resultaat

Terug naar Trainingen & Opleidingen

Top