Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Perspectief in werk


Flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid nemen zorgen ervoor dat mensen perspectief in hun werk houden. In deze tijd van veranderingen in de wereld van werk is het belangrijk dat je hierin mee kan groeien. Het is voor medewerkers belangrijk dat zij grip houden op hun loopbaan. Een pro actieve houding is hierin onmisbaar. Dit geldt voor iedereen, maar zeker ook voor oudere werknemers.

Deze training gaat over het bevorderen van pro activiteit. Dit doen we door in te zetten op het leren van nieuwe dingen, het vaststellen van persoonlijke doelen en persoonlijke waarden en het geven van feedback. Dit helpt medewerkers om met zelfvertrouwen de regie te nemen.

In een aantal workshops, met zes tot acht deelnemers, werken we aan zelfregie, werkbeleving en het vaststellen van persoonlijke doelen. Elk dagdeel bestaat uit een deel kennisoverdracht, aandacht voor zelfreflectie en het actief aan de slag gaan met de stof. De deelnemers leren van elkaar doordat we sturen op een werkwijze die lijkt op intervisie.

Voor wie

Resultaat

Terug naar Trainingen & Opleidingen

Top