Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Training en opleiding

Op het gebied van trainingen & opleidingen onderscheidt Ten Duis personeelsmanagement zich van de meeste aanbieders. Wij verzorgen namelijk uitsluitend trainingen, opleidingen, cursussen en workshops die volledig zijn toegesneden op de wensen of behoefte van de opdrachtgever. Maatwerk in optima forma, dat altijd het hoogste rendement oplevert. Voor uw medewerkers én voor uw organisatie.

Effectief maatwerk

Elke training, opleiding, cursus of workshop die wij verzorgen, wordt vooraf gegaan door een zorgvuldige afstemming met de opdrachtgever. Deze inventarisatie van wensen, aandachtspunten en vraagstukken vormt de basis voor een doelgericht opgebouwde opleidingsvorm.

In diverse werkvormen

Voor een optimaal rendement van de trainingen, opleidingen, cursussen of workshops op maat, gebruiken wij verschillende werkvormen: een inleiding, een interactieve vorm, een rollenspel of feed-backoefeningen. De keuze maken we in overleg met de opdrachtgever.

Voor bedrijfsleven én not-for-profit-organisaties

Onze trainingen & opleidingen op maat blijken uitstekend te werken voor vrijwel alle sectoren van het bedrijfsleven en de overheid. Onder onze vaste afnemers vindt u naast productiebedrijven, handelsbedrijven en banken ook zorginstellingen en overheidsorganisaties. Het denk- en werkniveau kan per groep cursisten variëren van lbo-leidinggevenden en mbo-managers tot kaderfunctionarissen met een afgeronde hbo-opleiding. Onze trainingen, opleidingen, cursussen en workshops duren één of meer dagen en zijn meestal afgestemd op groepen van 6 tot 12 medewerkers.

Onze meest actuele trainingen:

Top