Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Marieke Nijland

Coach/ assessor/ HR-adviseur


Sinds haar studie arbeids-, organisatie- en personeelspsychologie aan de RUG is Marieke geboeid door wat mensen beweegt en de mogelijke manieren om (verdere) groei op mentaal vlak te bevorderen. Na een start in de arbeidsbemiddeling, heeft ze al snel de overstap gemaakt naar een rol als HR-adviseur. Deze rol is zij na een aantal jaren gaan combineren met een adviesrol op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Na 11 jaar werkzaam geweest te zijn op dat gebied, is zij bij Ten Duis weer teruggekeerd naar haar oorspronkelijke liefde; het vakgebied van arbeids- en organisatiepsycholoog.

Bij Ten Duis houdt zij zich bezig met selectie- en ontwikkelassessments, coaching, outplacement, training en HR advies. Talenten ontdekken en ontwikkelen, mensen tot hun recht laten komen en organisaties verder helpen geven haar ontzettend veel energie.

Marieke gaat te werk vanuit een persoonlijke, mensgerichte benadering en is toegankelijk, inlevend en analytisch, maar ook pragmatisch en resultaatgericht.


terug naar medewerkers


Top