Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Ten Duis Personeelsmanagement is 25 jaar!


Ten Duis Personeelsmanagement bereikt dit jaar een mijlpaal. Al sinds 1991 groeien wij als Full Service HR Adviesorganisatie, met als resultaat dat we dit jaar ons 25 jarig bestaan mogen vieren. Met inzet en aandacht weten wij mensen en organisaties tot bloei te brengen. We doen dit door hen te helpen met leren, met leven en zich economisch te ontwikkelen. Door dit na te streven weet ook onze organisatie zich steeds verder te ontplooien. Van verticale werkstructurering naar duurzame inzetbaarheid, van sociale werknemers structuren naar organizational behaviour en sociaal rendement denken. Wij zorgen ervoor dat wij altijd blijven meebewegen met de markt en bieden wat wordt gevraagd.

Zo zorgt bijvoorbeeld de opkomst van de automatisering en robotisering in de dienstverlening voor veranderingen binnen bedrijven. Dit is van directe invloed op het HR vak. Organisaties en hun medewerkers raken meer en meer gespecialiseerd. Het toepassen van de kennis en kunde van het personeel vraagt om opleiding en het ontwikkelen en verbreden van competenties. Zo kunnen de specialisten op het groeiende aantal taken resultaat blijven leveren. Als bureau spelen wij hier onder meer op in met ons Assessmentpakket en het E-portfolio waarmee medewerkers hun eigen ontwikkeling kunnen bijhouden en zo nauw betrokken zijn bij hun eigen groei.

Ten Duis Personeelsmanagement heeft vooral in Oost Nederland naam gemaakt en is hier een vaste contractpartij geworden. Dat onze visie en werkwijze gewaardeerd wordt mag blijken uit de grote groeiende groep klanten die wij bedienen. Wij zijn onze klanten dankbaar dat zij ons blijven vragen onze expertise met hen te delen. Hierdoor weten wij ook onszelf steeds naar een hoger level te brengen en kunnen wij consultants van niveau inzetten die kwaliteit leveren.

Wij leren van het leven, en leven voor het leren.

Geschreven door: Herman ten Duis

Terug

07-01-2017


Top