Stuur ons een e-mailbericht
-->

Talent vinden en vooral: behouden!

Wie loopt er momenteel niet tegenaan; in deze krappe arbeidsmarkt is het vinden en behouden van de juiste medewerkers een flinke uitdaging! In een recent persbericht van het UWV is te lezen dat er in het tweede kwartaal van 2022 in alle beroepsgroepen sprake was van een tekort aan personeel.

Mogelijk heb je wel een pareltje in huis, maar voldoet de medewerker niet helemaal aan de gestelde functie-eisen van een vacature.Juist in een krappe arbeidsmarkt wordt het belang van een goede selectie duidelijk. Deze economie dwingt je om anders te leren kijken dan alleen naar het CV.

Met een ontwikkel assessment kijk je ook vooral naar de potentie van een kandidaat. Hoe kan hij/zij zich verder ontwikkelen binnen jouw organisatie? Hierdoor is het ook goed bruikbaar voor talent binnen je organisatie en kun je de focus meer leggen op het behouden en verder ontwikkelen van talent. Met als gevolg dat je minder vaak hoeft te werven op de krappe arbeidsmarkt. Inzicht in talent betekent ook dat je weet wat iemands skills zijn en op welke plek binnen jouw organisatie die talenten het beste tot bloei komen. Welke parel gun jij deze kans?

Bel voor meer informatie: 053 431 01 96, of mail naar info@tenduis.nl

#ontwikkelassessment #assessment #personeelstekort #KrappeArbeidsmarkt #talent #ontwikkeling #PersoonlijkeGroei #TenDuis #skills #selectie

Terug

12-10-2022

Top