Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Gratis ontwikkeladviestraject voor jou

Wat krijg je?

Inzicht in jezelf en je positie op de arbeidsmarkt. Of je nu werkzoekende bent, of gewoon wilt weten waar je nu staat en hoe je in de markt ligt, door;

Too good to be true?

Nee, good én true! Door een subsidie regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is er een bedrag vrijgekomen waardoor jij als werkende, werkzoekende of reeds afgestudeerde ontwikkeladvies kunt krijgen t.w.v. € 700,-. Door deze regeling wil het Ministerie ervoor zorgen dat Nederland in ontwikkeling komt en blijft. 

"Het doel van deze regeling is om deelnemers kosteloos ontwikkeladviestrajecten aan te bieden, die gericht zijn op het inzichtelijk maken van en in betekenende mate vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt".

Wat moet ik doen?

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar door het maximum bedrag dat voor deze subsidie is vrijgemaakt. Wil je kans maken op een plekje;

Het liefst zouden wij iedere deelnemer die zich aanmeldt willen verzekeren van een plek! Echter, door het maximum bedrag kunnen wij je dit niet garanderen. Meld je dus zo snel mogelijk aan om een plekje te claimen. Zodra je je registratiecode hebt, ben je verzekerd van mogelijkheid tot starten met je ontwikkeladviestraject bij ons. 

Wie zijn onze coaches?

Jacqueline Cock en Manon Fikse

Terug

03-08-2020


Top