Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Geen werkdruk maar werkgeluk!

Medewerkers staan onder druk, het aantal medewerkers met stressklachten en burn-out klachten is de laatste jaren fors toegenomen. Je herkent het misschien ook zelf wel; de hectiek neemt toe, veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en je wilt beantwoorden aan alle verwachtingen.

De verwachtingen zijn hoog, vooral die van onszelf!

Hoe realistisch zijn je eigen verwachtingen? Vooral als je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, liefst in combinatie met een hang naar perfectie dan is de kans groot dat je te weinig zelf de regie voert en te veel bezig bent met het ‘goed willen doen’ en het zoeken naar waardering en erkenning. Juist in een snel veranderende samenleving en werkomgeving maakt dit je kwetsbaar en creëer je onbedoeld ook zelf een deel van de werkdruk die je ervaart.

Des te belangrijker om het heft weer in eigen hand te nemen en te gaan werken aan je persoonlijk werkplezier en werkgeluk!

Ten Duis personeelsmanagement heeft een ééndaagse workshop ontwikkeld waarin we in kleine groepen (4 tot 8 deelnemers) op zoek gaan naar de balans die bij jou past. Je leert het beste uit jezelf te halen en tegelijkertijd om te gaan met jouw valkuilen en de grenzen van jouw belastbaarheid.

Het gaat om in de arena gaan staan en de moed te hebben om kwetsbaar te zijn en grenzen te stellen

Even weg uit de waan van de dag en op zoek naar je eigen kwaliteiten, waarden en veerkracht. Maar ook naar de balans tussen voldoen aan verwachtingen en zorg voor jezelf. Je geeft jezelf de ruimte om niet alles te hoeven en overal verantwoordelijk voor te zijn, maar keuzes te maken. Het gaat om in de arena gaan staan en de moed te hebben om kritisch te zijn ten opzichte van je eigen belastbaarheid, jouw grenzen en de eisen die aan je gesteld worden zodat je kunt groeien en leren.

Na de workshop ben je je beter bewust van hoe je de regie kunt nemen in je werk en daardoor werkdruk beter kunt hanteren. Hoe je verder je persoonlijk werkgeluk kunt bevorderen door je bewust te zijn van je persoonlijk kracht en je persoonlijke waarden.

Voor meer informatie, download hier de brochure.

Terug

23-07-2019


Top