Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Nieuws

Talent vinden en vooral: behouden!

12-10-2022

Wie loopt er momenteel niet tegenaan; in deze krappe arbeidsmarkt is het vinden en behouden van de juiste medewerkers een flinke uitdaging!

Maar hoe ontkom je eraan te moeten werven op deze oververhitte arbeidsmarkt?

Wandelcoaching: ‘Ik durf eindelijk te genieten van mijn loopbaan’

02-12-2021

Onlangs rondde ik een wandelcoachtraject af met A. Hij is een sympathieke, intelligente jongeman. Zijn doel voor het coachingstraject: hij wilde zekerder zijn van zijn eigen kunnen, minder ‘in zijn hoofd‘ en juist méér vertrouwen op zichzelf. Met als resultaat...

Gratis ontwikkeladviestraject voor jou

03-08-2020

Via NL leert door: Het doel van deze regeling is om deelnemers kosteloos ontwikkeladviestrajecten aan te bieden, die gericht zijn op het inzichtelijk maken van en in betekenende mate vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt.

Op stap naar meer balans

28-05-2020

Al enige tijd kies ik regelmatig voor coaching in de buitenlucht – met verfrissende resultaten. En sinds begin dit jaar ben ik officieel wandelcoach na mijn wandelcoachopleiding.

Trots op weer een CEDEO keurmerk

01-10-2019

Alweer voor de vierde keer op een rij hebben wij onze CEDEO certificering behaald! Het lijkt bijna normaal te worden, maar niets is minder waar. Naast dat wij er enorm trots op zijn dat we ook deze keer het keurmerk voor Outplacement, Loopbaanbegeleiding en coaching weer hebben behaald...

7 redenen om doelen te stellen

02-09-2019

Na de zomer voel je je opgeladen. Door even uit het werk te zijn geweest heb je afstand kunnen nemen van de dagelijkse drukte en lukt het vaak om het grotere geheel te evalueren. Zit je nog goed op je plek? Bereik je wat je wilt bereiken? Gebruik de energie die je hebt opgedaan om jezelf weer richting te geven en doelen te stellen.

Geen werkdruk maar werkgeluk!

23-07-2019

Medewerkers staan onder druk, het aantal medewerkers met stressklachten en burn-out klachten is de laatste jaren fors toegenomen. Je herkent het misschien ook zelf wel; de hectiek neemt toe, veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en je wilt beantwoorden aan alle verwachtingen.

5 tips om te ontspannen in de herfst

17-09-2018

We zijn de herfst goed begonnen. Sommige dagen regen en daarnaast echt een Indian Summer. Perfect voor boswandelingen en genieten van de herfstzon op het terras. En aangezien je de beste versie van jezelf bent als je goed kunt ontspannen: 5 tips om het meeste uit je herfst te halen!

We hebben iets te vieren!

05-09-2017

Successen moet je delen. En aangezien wij behoorlijk trots zijn op het succes waarmee we de nazomer in gaan, delen we dit graag! Alweer voor de derde keer op een rij hebben wij onze CEDEO certificering gehaald. En dat mag best even gevierd worden.

De Talentfabriek draait

28-08-2017

Om nog meer mensen te helpen met coaching hebben wij De Talentfabriek geopend: ons online platform voor E-coaching. De bewezen effectiviteit van online coaching maken we hiermee beschikbaar voor iedereen die aan de slag wil met zijn persoonlijke ontwikkeling.

Zomergevoel op het werk

19-07-2017

De zomer is deze week pas echt in volle gang. De afgelopen weken moesten we tijdens regenachtige en bewolkte dagen zelf voor het zomergevoel zorgen. Tijdens de de paar zonuren op een dag snel naar buiten voor een kop koffie en de weerapps scherp in de gaten houden voor het organiseren van een barbecue.

Kom uit je hoofd en duik in het leven. ACT!

13-04-2017

We zitten te vaak en te veel in ons hoofd. Voor veel mensen is dit een herkenbaar probleem. Weloverwogen beslissingen nemen is goed, maar soms blijf je maar denken en piekeren over het verleden en over wat er nog allemaal komen gaat.

Outplacement nieuwe stijl: Proactief en duurzaam

03-03-2017

Wanneer iemand zijn baan verliest is dit meestal erg lastig. Er valt een stuk zekerheid weg. Niet alleen financieel, maar ook op persoonlijk vlak. Dat iemand dan door een moeilijke tijd gaat ligt voor de hand. Wij geloven er sterk in dat dit het moment is waarop gebruikt gemaakt moet worden van de stilte na de storm.

Op zoek naar je vitaliteit

15-02-2017

Het is een term die je steeds vaker hoort: vitaliteit. Het klinkt als een trend die samenhangt met de superfoods en fitnessrages. Met meditatievakanties en health blogs. Maar is het een modeverschijnsel dat weer overwaait? Of is het een heel gebruikelijk woord dat weergeeft hoe fit je lichamelijk en mentaal bent?

Ten Duis Personeelsmanagement is 25 jaar!

07-01-2017

Ten Duis Personeelsmanagement bereikt dit jaar een mijlpaal. Al sinds 1991 groeien wij als Full Service HR Adviesorganisatie, met als resultaat dat we dit jaar ons 25 jarig bestaan mogen vieren.

HR tutorial: Uitblinken op je sollicitatiegesprek (deel 2)

03-12-2016

In deel 2 van deze HR tutorial gaan we door naar stap 3 en 4 in het uitblinken op je sollicitatiegesprek. Waar moet je aan denken als je in gesprek zit om een zo goed mogelijke indruk achter te laten?

HR tutorial: Uitblinken op je sollicitatiegesprek (deel 1)

16-11-2016

Hoe zorg je ervoor dat je die nieuwe baan krijgt? In deze HR tutorial geven wij je een praktische handleiding met tips en aandachtspunten om je sollicitatiegesprek zo goed mogelijk voor te bereiden.

Wij zijn online!

05-10-2016

Met veel trots kunnen wij melden dat onze vernieuwde website online is. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om onze website niet alleen overzichtelijker en mooier te maken, maar vooral ook interactiever en persoonlijker!

Medewerker wil niet wachten op functioneringsgesprek

04-05-2016

Twee keer per jaar een functioneringsgesprek, dat vinden medewerkers niet meer voldoende om hun prestaties te verbeteren. Tegenwoordig willen ze vaker feedback van hun manager krijgen, om hun doelen aan te passen en om te bespreken hoe zij zichzelf kunnen ontwikkelen.

De slimste haven van de wereld

26-04-2016

De Rotterdamse haven is in 2030 een zelfdenkende doorvoerhaven. Wat gebeurt er als de meest fysieke van onze werelden volledig automatisch wordt?

Top