Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Het volledige traject, van de advertentie tot en met het sollicitatiegesprek.

Het werven en selecteren van geschikt personeel vergt veel tijd en aandacht. Bovendien komen er steeds minder mensen beschikbaar op de arbeidsmarkt als gevolg van onze bevolkingsopbouw. Dat maakt ´recruitment´ een proces dat de directie of de afdeling P&O er onmogelijk ´even bij´ kan doen. Gelukkig hoeft dat ook niet. U kunt een beroep doen op de professionals van Ten Duis Personeelsmanagement.

Kennis van zaken

Als het om Werving & Selectie gaat kunt u profiteren van onze rijke praktijkervaring. Kiest u daarvoor, dan verzekert u zich van professionele advisering en begeleiding op alle niveaus in productiebedrijven, bij administratieve dienstverleners en in not-forprofit- organisaties. De meerwaarde die wij u bieden maken wij al zichtbaar tijdens de eerste werkafspraak. Bij de vacatureanalyse en de inventarisatie van de zoekopdracht blijkt meteen de slagvaardigheid en efficiency van onze specialisten. Hetzelfde geldt voor het resultaatgerichte en kostenbesparende advies, dat u krijgt voor het plaatsen van de advertentie in gedrukte media of op Internet.

Organisatorisch én administratief

Onder Werving & Selectie verstaat Ten Duis Personeelsmanagement het volledige traject. Dit traject start met het opstellen van een functieprofiel. Aansluitend organiseren wij de uitvoering van de werving en selectie van de nieuwe medewerker op basis van de gestelde functie-eisen. Bovendien verzorgen wij de bijbehorende, vaak zeer tijdrovende administratie. Vervolgens leidt onze adviseur de selectiegesprekken met de kandidaten bij de opdrachtgever of bij de selectiecommissie. Dit alles uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever en met inachtneming van de vereiste privacy. Kortom, u draagt de volledige organisatie van het Werving & Selectieproces aan ons over, terwijl u als opdrachtgever zelf de eindbeslissing neemt.

Inclusief een assessment

Binnen een Werving & Selectie-opdracht biedt Ten Duis Personeelsmanagement u een assessment aan. Dit assessment wordt aan het einde van de selectieprocedure afgenomen door een testadviseur. De uitkomsten daarvan leveren waardevolle informatie op over de ontwikkeling en de persoonlijkheid van de kandidaat. Deze rapportage is tevens een ideaal hulpmiddel voor het inwerken van de nieuwe medewerker.

Evaluatie

Vier maanden nadat de nieuwe medewerker bij u in dienst is getreden organiseren wij een evaluatiegesprek met u over zijn of haar functioneren.

Top