Ten Duis Nieuwsfeed Volg ons op Linkedin

Neem contact met ons op

Het begin van een optimaal functionerende afdeling P&O.

In veel midden- en kleinbedrijven schiet het P&O-werk er nogal eens bij in. Dat is begrijpelijk. Juist daar is vaak te weinig tijd of deskundigheid beschikbaar om een P&O-afdeling te runnen. Terwijl de gevolgen daarvan op den duur wel degelijk effect hebben op het hele bedrijf. Ten Duis Personeelsmanagement kan in zo’n situatie zorgen voor de professionele begeleiding van alle personele zaken binnen het bedrijf. Het sleutelwoord daarbij is Operationeel Personeelsmanagement.

Operationeel Personeelsmanagement

Onder Operationeel Personeelsmanagement verstaan wij ´het opzetten van een professionele afdeling P&O binnen een organisatie, inclusief adequate begeleiding van de leidinggevende(n) of het management.´ Is er al een P&O-afdeling? Dan kan onze bijdrage beperkt blijven tot het upgraden van die afdeling.

Maatwerk in P&O

Onze P&O-adviseurs zijn vertrouwd met het personeelswerk in diverse branches. In de loop van de jaren hebben zij waardevolle expertise opgebouwd op het gebied van CAO’s, personeelsvoorzieningen, personeelsontwikkeling en bedrijfsculturen. De meerwaarde van Ten Duis Personeelsmanagement komt vooral tot uitdrukking bij de opbouw van een P&O-afdeling, die naadloos aansluit op het beleid en de strategie van uw organisatie. Puur maatwerk dus.

Hulp bij opzetten eigen P&O-afdeling

Wij hebben de kennis en ervaring om in uw organisatie een professionele P&O-afdeling op te zetten volgens uw wensen en ontwikkelplannen. Dat kan op twee manieren. U kunt tijdelijk een van onze P&O-adviseurs binnen uw organisatie inzetten. U kunt er ook voor kiezen om ons één van uw medewerkers te laten opleiden en begeleiden bij de opbouw van uw P&O-afdeling.

Detachering van een P&O-functionaris

Soms geven bedrijven er de voorkeur aan om de kwaliteit van hun P&O-werk te verbeteren. Zij huren gedurende een overeen te komen periode een van onze P&O-adviseurs in voor één of meer dagdelen per week. Buiten die dagdelen blijft de P&O-adviseur telefonisch bereikbaar voor dringende vragen.

Ten Duis Personeelsmanagement biedt u meer op P&O-gebied
Het opzetten en begeleiden van een P&O-afdeling is slechts één facet van ons P&O-werk. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen en begeleiden op het gebied van:

Top